Over ons

Daken maken is een ambacht. Voor Udo Dakbedekkingen is vakmanschap de basis van een dak dat jarenlang goed blijft. Dat betekent dat je bij ons kunt rekenen op geschoold personeel, materialen van hoge kwaliteit, inzet van nieuwste technieken en veilige werkmethodes.

UDO: meer dan een goed dak

Laatste technieken

Bij ons krijg je altijd een dak dat is gemaakt volgens de laatste technieken. Alle medewerkers worden daar namelijk jaarlijks op bijgeschoold. Daarnaast zijn ze geschoold bij TECTUM, het opleidingsinstituut voor de dakdekkersbranche, op mbo-niveau 2 en 3. Verder hebben we verschillende leermeesters in dienst die nieuwe vakmensen begeleiden en leiden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op tot dakdekker.

Nette uitvoering

Udo zorgt ervoor dat je nauwelijks overlast ervaart tijdens het plaatsen van je nieuwe dak. Onze dakdekkers houden je woning of bedrijfspand netjes terwijl ze aan het werk zijn. Zo controleren we aan het einde van de werkdag de omgeving op vervuiling.

Veiligheid voorop

Voordat we aan de slag gaan op het dak, plaatsen we overal valbeveiliging. Veiligheid tijdens het werk is voor ons het belangrijkst. Daarom zijn al onze medewerkers gecertificeerd om op hoogte te werken en weten zij hoe ze hun eigen veiligheid en die van jou kunnen garanderen.

Duurzaam werken

Duurzaamheid is meer dan een dak dat lang goed blijft. Zo doen wij ons best om zo min mogelijk CO2 uit te stoten. Bijvoorbeeld door afvalstoffen te hergebruiken en het afval dat overblijft te scheiden.

Open communicatie

Wat op papier staat, voeren we uit. Daar kun je vanuit gaan. Qua techniek, maar ook op het gebied van planning. Zelfs als er een strakke planning is, doen we er alles aan om die te halen. Onze communicatie is altijd open en eerlijk, zodat je weet waar je aan toe bent.

Kwaliteit gegarandeerd

Bewijs van de kwaliteit van Udo Dakbedekkingen:

Weten wat Udo voor jouw organisatie kan betekenen?