“Dankzij de kwaliteitsdaken van Udo hebben we minder reparaties”

Terug

Jaro Lommers
Medewerker vastgoed
Area Wonen

Area Wonen is een woningcorporatie met 8000 woningen in de regio Uden en Veghel. Als medewerker vastgoed is Jaro Lommers verantwoordelijk voor het planmatig onderhoud bij de woningen die Area beheert. Udo en Area werken al zo’n 30 jaar samen. Jaro vertelt over de ontzorging en kwaliteit de Udo hen biedt.

Erkend Wédéflex-dealer

Jaro: “Area koos voor Udo omdat ze erkend Wédéflex-dealer zijn. Dat is voor ons een vereiste. Daarbij is het een groot voordeel dat ze in Uden zitten. Omdat veel van onze woongebouwen daar staan, zijn de aanrijtijden bij een reparatie kort. Handig als er snel actie nodig is bij bijvoorbeeld een lekkage.”
Alle kennis paraat
“Udo ontzorgt ons volledig. Omdat we al zo lang samenwerken, weten ze soms zelfs meer over de daken dan wij zelf. Ik hoef maar te bellen of ze hebben het dossier met alle details paraat. Dat laat voor mij zien hoe deskundig ze zijn. Op servicevragen krijg ik altijd dezelfde dag nog een terugkoppeling.”

Informeren bewoners

“Ook als er onderhoud gepland staat, ontzorgt Udo ons. Ze schrijven de bewoners van het pand aan en leggen uit wat ze gaan doen en wanneer ze langskomen. Tijdens het onderhoud informeren ze bewoners over de status. Dat ervaar ik als een groot voordeel, want zo weet ik dat het goed komt en dat bewoners zo min mogelijk overlast hebben. En mochten er klachten komen, dan lost Udo die altijd netjes op.”

Lager reparatiepercentage

“Kwaliteit en deskundigheid zijn twee woorden die Udo voor mij perfect omschrijven. Ze leveren mooi werk en adviseren over de beste opties voor een gebouw. Daarnaast denken ze mee over verduurzaming en veiligheid van onze daken. Voor Wédéflex betaal je in het begin meer, maar dat verdien je dubbel terug. Dankzij de hoge kwaliteit hebben wij een veel lager reparatiepercentage gekregen.”