“De adviezen van Udo zijn heel waardevol voor ons”

Terug

Frank van Wetten
Stafmedewerker huisvesting
SAAM scholen

SAAM is een scholenorganisatie die het bestuur vormt van 28 basisscholen in Bernheze, Boekel, Landerd, Meijerijstad, Oss en Uden. Binnen SAAM is Frank van Wetten verantwoordelijk voor de huisvesting van deze basisscholen. Udo Dakbedekkingen legt alle nieuwbouwdaken voor SAAM en voert onderhoud en service uit bij bestaande daken. Frank vertelt over zijn ervaringen met Udo.

Kwaliteit voor de lange termijn

Frank: “Eén van de eisen die SAAM stelt aan een dakdekker, is dat ze werken met Wédéflex. Voor ons is die hoogwaardige kwaliteit namelijk erg belangrijk. Udo doet dat. Maar ze leveren op nog veel meer vlakken kwaliteit. Bijvoorbeeld als het gaat om service en onderhoud. Udo gaat voor de lange termijn, zodat wij verzekerd zijn van een betrouwbaar dak.”

Waardevolle adviezen

“Udo denkt altijd met ons mee. Dat ervaar ik als heel prettig. Als wij zelf iets bedacht hebben maar zij zien dat het beter kan, dan zeggen ze dat. Bijvoorbeeld in de detaillering. Sommige constructies gaan langer mee dan andere en kosten minder onderhoud. Die optie leggen ze dan aan ons voor. Ze weten waar ze over praten bij Udo. Hun adviezen kloppen altijd en zijn heel waardevol voor ons.”

Snelle service

“Ook bij lekkages komt Udo snel in actie. Als we bellen met een probleem, zijn ze er vaak dezelfde dag nog. Ze onderzoeken hoe de lekkage is ontstaan en lossen het op. Daarbij kijken ze niet puur naar het probleem zelf, maar ook naar de constructie. Ze denken echt mee over de langere termijn.”

Hart voor het werk

“De medewerkers van Udo zijn heel prettig in de omgang. Ze werken hard, maar hebben ook hart voor het werk. Ze zijn vriendelijk, snappen waar ze het over hebben en zetten graag een stap extra. Vaak zijn het ook jongens die al lang bij Udo werken. Ik merk dat de communicatie daardoor soepel verloopt.”

Doen wat ze zeggen

“Ik vind het belangrijk om te werken met betrouwbare bedrijven. Udo is dat voor ons. In de jaren dat we met ze samenwerken – en dat zijn er al veel – hebben ze ons altijd goede spullen en service geleverd. Bij Udo doen ze wat ze zeggen. Daar houd ik van. Sowieso is de kwaliteit goed, maar ook met facturen en aftersales loopt alles gesmeerd. Het is prettig samenwerken.”