“De servicemedewerkers van Udo zijn netjes en vakkundig”

Terug

Wil van den Vossenberg
Senior Maintenance Engineer
Vanderlande Industries

Vanderlande Industries is producent en leverancier van bagagesystemen voor vliegvelden en procesautomatiseringssystemen in warehouses. Binnen de organisatie werkt Wil van den Vossenberg op de afdeling facilities. Hier is hij verantwoordelijk voor de technische installaties op het terrein van Vanderlande in Veghel. Wil vertelt over zijn ervaringen met Udo Dakbedekkingen.

Tevreden

Wil: “Vanderlande werkte voorheen samen met een andere partij voor onze daken. Daar waren we helaas niet tevreden over. Udo had ondertussen al voor diverse nieuwe gebouwen de daken aangebracht. Dat was naar volle tevredenheid van ons. Daarom hebben we ervoor gekozen om naast de aanleg van de nieuwe daken, ook onderhoud en service van bestaande daken door hen te laten doen.”

Professioneel

“Het is prettig werken met Udo: de service is uitstekend. De servicemedewerkers denken met ons mee en zijn netjes en vakkundig. Soms is er onderhoud nodig terwijl ons bedrijf volop draaiende is. Dan ervaren de mensen die aan het werk zijn soms wat last door lopen over het dak en het verplaatsen van materialen. Maar over het algemeen ervaren wij Udo als een zeer professionele partij.”