“De vertrouwensband tussen Udo en Van der Heijden is heel sterk”

Terug

Herbert van der Heijden
Mede-eigenaar
Van der Heijden Bouw & Ontwikkeling

Van der Heijden is een bouw- en ontwikkelingsbedrijf dat woongebouwen en bedrijfspanden ontwerpt en realiseert. Herbert van der Heijden staat samen met zijn broer Arno als vierde generatie aan het roer van dit familiebedrijf. Herbert vertelt over de samenwerking met Udo, die al sinds de oprichting van Udo Uden in 1978 bestaat.

Betrouwbare partner

Herbert: “De relatie tussen Udo Dakbedekkingen en Van der Heijden gaat al heel wat jaren terug. Toen mijn broer en ik 25 jaar geleden de zaak overnamen van onze vader, was er al een vertrouwensband tussen onze bedrijven. Toch wil je als nieuwe generatie graag alles zelf ervaren en ontdekken. Maar ook in de loop der jaren bleek Udo Dakbedekkingen voor ons een betrouwbare partner.”

Solide bedrijf

“Udo staat voor continuïteit. Het is een solide bedrijf waar je op kunt rekenen. Daarbij geven ze ons goed advies. Over detaillering, maar ook over de beste toepassingen voor het specifieke gebouw dat we gaan realiseren. Ze maken een dak dat de hele levensduur goed blijft. Bij Van der Heijden zeggen we: slimmer, sneller en beter bouwen. Udo draagt daar voor ons zijn steentje aan bij.”

Beste voor met de klant

“Het contact met de mensen van Udo is goed. Iedereen heeft het beste voor met de klant. Meestal denkt Jos Hommeles met ons mee in de voorfase bij het bouwen van een nieuw dak. Voor het onderhoud hebben we contact met Ton Prinssen. Bij de bouw zelf is Walter van Asseldonk ons aanspreekpunt. Ik merk dat hij een echt Udo-hart heeft: heel gedreven en vakbekwaam.”

Goede service

“Udo is al jarenlang onze preferred supplier als het om daken gaat. De prijs-kwaliteitverhouding is goed en de service is snel. Als je een melding maakt, pikken ze die meteen op. Tijdens het onderhoud krijg je een goede terugkoppeling en laten ze je weten wat ze precies doen. Erg prettig. Leuk weetje: Van der Heijden heeft het bedrijfspand van Udo gebouwd. Dat laat wel zien hoe goed onze samenwerking is.”